Sposób przygotowania:
Sernik z brzoskwiniami wg Laury
Żółtka ubić z cukrem ,mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia. Margarynę utrzeć z mąką i dodać ubite żółtka. Ciasto wyrobić i podzielić na dwie części. Jedną rozwałkować na blaszce wysmarowanej tłuszczem a drugą część włożyć do zamrażarki.
Zmielony ser, jajko, budyn.roztopione masło dobrze utrzeć.
Z białek i cukru ubić pianę. Brzoskwinie pokrioć w drobną kostkę.
Na rozwałkowane ciasto położyć masę serową na nią brzoskwinie na to ubitą panę z białek. Na wierzch zetrzeć schłodzone ciasto. Piec 50 minut w temp 180 stopni
Zmielony ser, jajko, budyn.roztopione masło dobrze utrzeć.
Z białek i cukru ubić pianę. Brzoskwinie pokrioć w drobną kostkę.
Na rozwałkowane ciasto położyć masę serową na nią brzoskwinie na to ubitą panę z białek. Na wierzch zetrzeć schłodzone ciasto. Piec 50 minut w temp 180 stopni