Sposób przygotowania:
Sernik z czekoladową masą budyniową
Z podanych składników zagnieść ciasto, rozwałkować i wyłożyć na blaszce wysmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą.
Ugotować budyń. Gorący budyń wyłożyć na surowe ciasto, poczekać, aż przestygnie.
Ser zemleć w maszynce do mięsa. Masło utrzeć z cukrem, dodać pozostałe składniki, ubić mikserem.
Masę serową wyłożyć na budyń. Ciasto wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180-200°C°C
Po upieczeniu i wystudzeniu ciasto można polać dowolną polewą.
Ugotować budyń. Gorący budyń wyłożyć na surowe ciasto, poczekać, aż przestygnie.
Ser zemleć w maszynce do mięsa. Masło utrzeć z cukrem, dodać pozostałe składniki, ubić mikserem.
Masę serową wyłożyć na budyń. Ciasto wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180-200°C°C
Po upieczeniu i wystudzeniu ciasto można polać dowolną polewą.