Sposób przygotowania:
serownik puszek
Ciasto:
Zagnieść ciasto ze wszystkich składników, podzielić na dwie części.
1 częścią wyłożyć blaszkę, 2 włożyć do zamrażalnika.
Ser:
Margarynę ucierać z cukrem kryształem i cukrem waniliowym, stopniowo dodając po jednym żółtku. Następnie ser wymieszany z mąką i budyniem.
Ubić białka na sztywną pianę i dodać do masy , delikatnie wymieszać.wylać na blaszkę wyłożoną ciastem, na wierzch zetrzeć 2 część ciasta na tarce. piec w temp 150-180 stopni przez ok 1 godzinę smacznego
Zagnieść ciasto ze wszystkich składników, podzielić na dwie części.
1 częścią wyłożyć blaszkę, 2 włożyć do zamrażalnika.
Ser:
Margarynę ucierać z cukrem kryształem i cukrem waniliowym, stopniowo dodając po jednym żółtku. Następnie ser wymieszany z mąką i budyniem.
Ubić białka na sztywną pianę i dodać do masy , delikatnie wymieszać.wylać na blaszkę wyłożoną ciastem, na wierzch zetrzeć 2 część ciasta na tarce. piec w temp 150-180 stopni przez ok 1 godzinę smacznego
Mandaryna
eli_555
Natala1210
luna
czarownica
karita
msewka
wedith1
monia2005