Sposób przygotowania:
Skrzydełka miodowo-cytrynowe
1. Składniki sosu umieścić w misie urządzenia i wymieszać.
2. Do sosu włożyć skrzydełka, aby się zamarynowały. Przykryć misę i odstawić w chłodne miejsce na 30 minut.
3. Umieść misę w urządzeniu i zamknąć pokrywę.
4. Nacisnąć przycisk MENU i wybrać program BAKE oraz za pomocą przycisku TEMPERATURE wybrać 180 °C. Następnie nacisnąć COOKING TIME i ustawić czas na 45 minut. Nacisnąć przycisk START.
5. Po 20 minutach wlać pozostałą część sosu i kontynuować pieczenie do końca 45-minutowego programu.
6. Kiedy program dobiegnie końca, urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję trzymania ciepła KEEP WARM. 7. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.
2. Do sosu włożyć skrzydełka, aby się zamarynowały. Przykryć misę i odstawić w chłodne miejsce na 30 minut.
3. Umieść misę w urządzeniu i zamknąć pokrywę.
4. Nacisnąć przycisk MENU i wybrać program BAKE oraz za pomocą przycisku TEMPERATURE wybrać 180 °C. Następnie nacisnąć COOKING TIME i ustawić czas na 45 minut. Nacisnąć przycisk START.
5. Po 20 minutach wlać pozostałą część sosu i kontynuować pieczenie do końca 45-minutowego programu.
6. Kiedy program dobiegnie końca, urządzenie automatycznie przełączy się na funkcję trzymania ciepła KEEP WARM. 7. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.