Sposób przygotowania:
Ślimak
CIASTO;Wyrobic biszkopt .Piec w temp.180*Cprzez 30 minut.Przekroic na 2 czesci.MASA;Kostke masła utrzec.Z pozostałych składników ugotowac budyn.DO masła dodac przestudzony budyn i wymieszac.CIASTO NA ROLADY;Ze składników wyrobic ciasto jak na biszkopt.Podzielic na 2 czesci i upiec placki na dwie rolady w temp.180*C przez 30 minut.MASA NA ROLADY;Całe jajka ubic na parze z cukrem pudrem.Utrzec kopstke masła i dodac ubite jajka.Przygotowac galaretke wedłóg przepisu.WYKONANIE PLACKA;Na forme ułozyc piersza czesc biszkotu i nałozyc równo połowe masy.Połozyc 2 czesc biszkoptu naponczowac i przełozyc reszta masy.Na ciasto na rolady nałozyc równo mase ułozyc wzdłuz jednego boku pasek stezałej galaretki i zrolowac .Podobnie drugie ciasto.Na przełozony biszkopt po bokach ułozyc rolady.Pomiendzy rolady ułozyc pokrojone brzoskwinie i ananasy.Całosc zalac galaretka pomaranczoa i udekorowac.