Sposób przygotowania:
Smaki lata
Na blasze układamy papier do pieczenia i rozwijamy na nim ciasto francuskie. Nakłuwamy widelcem i smarujemy roztrzepanym jajkiem.
Zapiekamy w 180 C aż się lekko przyrumieni. Odstawiamy do ostygnięcia.
Przygotowujemy budyń zgodnie z opisem na opakowaniu i dodajemy do niego margarynę i miksujemy blenderem jak budyń jest jeszcze ciepły.
Na cieście układamy konfiturę porzeczkową, masę budyniową i pokrojone na kawałki brzoskwinie.
Przygotowujemy Tortenguss i od razu delikatnie polewamy ciasto.
Zapiekamy w 180 C aż się lekko przyrumieni. Odstawiamy do ostygnięcia.
Przygotowujemy budyń zgodnie z opisem na opakowaniu i dodajemy do niego margarynę i miksujemy blenderem jak budyń jest jeszcze ciepły.
Na cieście układamy konfiturę porzeczkową, masę budyniową i pokrojone na kawałki brzoskwinie.
Przygotowujemy Tortenguss i od razu delikatnie polewamy ciasto.