Sposób przygotowania:
Snikers
Ciasto: Wszystkie składniki wymieszać nożem na stolnicy, zarobić ciasto i podzielić na 3 części.Dwa pieczemy a na trzeci dajemy masę orzechową i wtedy pieczemy. Masa orzechowa: Wszystko razem dać do garnka i podsmażyć cały czas mieszając aby się nie przypaliło. Krem: 1 szklankę mleka zagotować z cukrem.W drugiej szklance mleka wymieszać mąki i wlać na gotujące mleko.Ugotować budyń.Po przestudzeniu utrzeć z kostką masła.Przełożyć placki.
wyderka
kamila2478
Gość
Agusia74
Tak więc ciasto pieczemy ok 15-20 minut w temp. 180 stopni.
Natala1210
martyna3a
Muszę spróbować ;)
Tylko jeżeli to snikers to jednak trochę mi tu brakuje mleka skondensowanego - nadawałby taki karmelowy posmak ;)
Madzia29
Dota36
gosia79z
Dota36
marianka
bajtek
basia82
A.B.
Siedlce
5 / do ulubionych w 100 % :)
jellonka