Sposób przygotowania:
Sos pieczarkowy
Obraną cebulę pokroić w kosteczkę, a pieczarki w plasterki, a następnie zeszklić na oleju, doprawić do smaku solą i pieprzem. Do przesmażonych pieczarek wlać śmietanę i sos beszamelowy rozmieszany w szklance mleka i szklance wody.Całość gotować,aż nabierze odpowiedniej konsystencji.
darmiona
madzik323
Nie, Kuchenne rewolucje oglądałam może ze 2 razy, jest to raczej wynik przeglądu lodówki :) sos był marki Winiary i była to nagroda w konkursie Paczka ze smakiem na fb
darmiona
madzik323
zgadzam się :) jak najbardziej tutaj można użyć zrobionego własnoręcznie, ja robię taki do lazanii w mojej wersji, w najbliższym czasie podam na nia przepis :) ale jak już wcześniej pisałam była to nagroda, a ja nie wyrzucam takich rzeczy :)