Sposób przygotowania:
Świąteczne nadzienie jabłkowe
Jabłka umyj i obierz ze skórki. Następnie na dużych oczkach ( tarka z oczkami buraczkowymi ) zetrzyj jabłuszka. Do miski wsyp cynamon, cukier i porządnie wymieszaj. Na koniec skrop sokiem z cytryny.
Razem dokładnie połącz ( wymieszaj aby sok z cytryny nie umiejscowił się w jednym kąciku :)).
Taki farsz idealnie pasuje do świątecznych pierogów na słodko lub knedli świątecznych.
Smacznego
Razem dokładnie połącz ( wymieszaj aby sok z cytryny nie umiejscowił się w jednym kąciku :)).
Taki farsz idealnie pasuje do świątecznych pierogów na słodko lub knedli świątecznych.
Smacznego
![Świąteczne nadzienie jabłkowe Świąteczne nadzienie jabłkowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/swiateczne-nadzienie-jablkowe-78797.jpg)
![Świąteczne nadzienie jabłkowe Świąteczne nadzienie jabłkowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/swiateczne-nadzienie-jablkowe-78798.jpg)