Sposób przygotowania:
Sznycelki
Mięso lekko rozbić, natrzeć sokiem z cytryny i przyprawą warzywną zawinąć w folię spotywczą i włożyć do lodówki
przynajmniej na godzinę. Filety obtoczyć w posiekanej zieleninię, następnie z obu Stron posmarować pasztetem drobiowym.
Jajko lekko ubić zę szczypĘ soli i pieprzu.Sznycle maczać w jajku i panierować w tartej bułce. Smażyć z obu stron na złoty kolor,
Pyszne sznycelki wieprzowe smakują wyśmienicie z różnego rodzaju sosami.
Smacznego!
przynajmniej na godzinę. Filety obtoczyć w posiekanej zieleninię, następnie z obu Stron posmarować pasztetem drobiowym.
Jajko lekko ubić zę szczypĘ soli i pieprzu.Sznycle maczać w jajku i panierować w tartej bułce. Smażyć z obu stron na złoty kolor,
Pyszne sznycelki wieprzowe smakują wyśmienicie z różnego rodzaju sosami.
Smacznego!