Sposób przygotowania:
Sznycelki pod kołderką
Schab umyć, osuszyć i pokroić na 6 kotletów.
Lekko każdy z nich rozbić.
Skropić octem balsamicznym, posolić, posypać czosnkiem i popieprzyć.
Trochę soli zostawić do pieczarek.
Na każdy kotlet położyć pokrojone w plasterki brzoskwinie.
Następnie układamy oczyszczone i pokrojone w plasterki pieczarki, posolić.
Na koniec posypujemy wszystko startym na drobnych oczkach żółtym serem i posypujemy papryką.
Pieczemy w piekarniku z termoobiegiem nagrzanym do 175 stopni przez 30 minut.
Lekko każdy z nich rozbić.
Skropić octem balsamicznym, posolić, posypać czosnkiem i popieprzyć.
Trochę soli zostawić do pieczarek.
Na każdy kotlet położyć pokrojone w plasterki brzoskwinie.
Następnie układamy oczyszczone i pokrojone w plasterki pieczarki, posolić.
Na koniec posypujemy wszystko startym na drobnych oczkach żółtym serem i posypujemy papryką.
Pieczemy w piekarniku z termoobiegiem nagrzanym do 175 stopni przez 30 minut.
zewa
Ma być sznycelki pod kołderką
elzbieta8960
msewka
Sarenka