Sposób przygotowania:
Tort Ferrero Rocher
Ciasto: Jajka ubić z cukrem. Mąkę wymieszać z kakao, proszkiem do pieczenia, mielonymi orzechami i delikatnie wmieszać z ubitymi jajkami. Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia i wylać ciasto. Piec około 40 minut w temp 180 stopni. Po ostudzeniu ciasto przekroić na pół lub wcześniej rozlać na 2 tortownice i upiec oddzielnie. Masa: Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i ostudzić. Miękką margarynę utrzeć , dodać nutellę, czekoladę i wymieszać.. Wafelki pokroić na małe kawałki i dodać do masy i wymieszać. Przełożenie : Na pierwszy biszkopt wyłożyć masę , zostawiając na gorę i boki , przykrywamy drugim biszkoptem. Boki i wierzch tortu smarujemy resztą masy i ozdabiamy pokrojonymi orzechami laskowymi.