Sposób przygotowania:
Tort na chrzciny
Margarynę utrzeć z pudrem i żółtkami. Do tego dodać resztę składników a na końcu ubita pianę z białek. Wlać do formy i piec ok. 50 minut. Po upieczeniu zimny przekroić na 3 części.
MASA:
Ubić śmietanę, dodać cukier, śnieżkę (w proszku), potem serki, Na koniec tężejące galaretki truskawkowe.
Dwie pozostałe galaretki odstawić do stężenia całkiem na twardo i pokroić w kostkę. Dać do masy. Delikatnie wymieszać.
Placek przekroić na 3 części, przekładać masą.
Udekorować według uznania.
MASA:
Ubić śmietanę, dodać cukier, śnieżkę (w proszku), potem serki, Na koniec tężejące galaretki truskawkowe.
Dwie pozostałe galaretki odstawić do stężenia całkiem na twardo i pokroić w kostkę. Dać do masy. Delikatnie wymieszać.
Placek przekroić na 3 części, przekładać masą.
Udekorować według uznania.