Sposób przygotowania:
Tort orzechowo- czekoladowo-kokosowy
Z podanych składników upiec biszkopty, po ostudzeniu przekroić jasny na2 blaty i orzechowy na 2 i nasączyć według smaku.
Masa czekoladowa:
cukier utrzeć z masłem dodać kakao i spirytus
Masa kokosowa
kokos gotować w mleku (około 20 minut) aż wygotuje sie mleko
masło utrzeć z cukrem pudrem, osobno ubić dwa białka i dodać do masła, połączyć wszystko z kokosem( zimnym)
Masa budyniowa
budynie ugotować ,ostudzić
masło utrzeć z cukrem i dodawać po trochu ostudzony budyń.
Blaty biszkoptów przekładać masami i udekorować.
Smacznego :))
Masa czekoladowa:
cukier utrzeć z masłem dodać kakao i spirytus
Masa kokosowa
kokos gotować w mleku (około 20 minut) aż wygotuje sie mleko
masło utrzeć z cukrem pudrem, osobno ubić dwa białka i dodać do masła, połączyć wszystko z kokosem( zimnym)
Masa budyniowa
budynie ugotować ,ostudzić
masło utrzeć z cukrem i dodawać po trochu ostudzony budyń.
Blaty biszkoptów przekładać masami i udekorować.
Smacznego :))
Dorota0309
Netka
zbysiowa
Dziękuję:)
msewka
marietta