Sposób przygotowania:
tort warzywny
Wszystkie składniki ciasta dokładnie zagnieść , zawinąć w folię i włożyć do lodówki na pół godziny . Po tym czasie ciasto rozwałkować i wyłożyć nim dno i boki formy .
Szynkę pokroić w kostkę , groszek i kukurydzę odcedzić . Grzyby (kilka zostawić do dekoracji) , groszek , kukurydzę i szynkę wymieszać i wyłożyć na ciasto .
Jajka roztrzepac ze śmietaną , wymieszać ze startym serem i wylać na farsz , ułożyć grzybki . Piec 45 minut w 175 stopniach
Szynkę pokroić w kostkę , groszek i kukurydzę odcedzić . Grzyby (kilka zostawić do dekoracji) , groszek , kukurydzę i szynkę wymieszać i wyłożyć na ciasto .
Jajka roztrzepac ze śmietaną , wymieszać ze startym serem i wylać na farsz , ułożyć grzybki . Piec 45 minut w 175 stopniach
bernika
eli_555
caroline1983
Henia
Henia