Sposób przygotowania:
Tort z tortilli Marysi
Sznycle kroimy i w cienkie,wąskie paseczki,solimy,posypujemy przyprawą gyros i panierujemy.Smażymy na rumiano.Placki smarujemy sosem Łowicz i tatarskim mieszając je ze sobą,układamy pokrojone warzywa(oprócz małych pomidorków) i mięso,co drugi przekładamy serem.Ostatnią warstwę powinien stanowić placek;podgrzewamy w mikrofalówce,lub piekarniku nagrzanym do 180* przez kilka minut.Po wyjęciu polewamy ketchupem i dekorujemy pomidorkami koktajlowymi w plasterkach.Smacznego.
Wokalista
Lecz lepiej by wyglądało gdyby wyglądało na prawdę jak tort czyli miało masy dużo tak żeby pokrywała ścianki wszystkich brzegów.
4.
A.B.
cóż mam powiedzieć...tylko,że tu nie ma żadnej masy,jedynie świeże warzywa i mięso w kawałkach
pacpaw
A.B.
hi hi ucieka,ale zaraz trafia do buzi i już nie ma ;D