Sposób przygotowania:
Tortilla z wołowiną 3
Cebulę obieramy, kroimy w kostkę. W garnku rozgrzewamy 3 łyżki oleju i podsmażamy cebulę, dodajemy 2 rozgniecione ząbki czosnku oraz mięso. Podsmażamy ok 10 minut. Dodajemy pomidory, oregano, bazylie, sól, pieprz i dusimy ok 10minut. Na koniec dodajemy odsączoną czerwoną fasolkę. Do miski dajemy miks sałat, dodajemy pomidorki,pokrojoną paprykę oraz ogórka, 2 łyżki oliwy, só, pieprz i mieszamy. Do małej miseczki przekładamy jogurt, musztarde, ketchup, majonez, rozgnieciony ząbek czosnku, szczyptę bazyli oraz oregano. Mieszamy dokładnie. Placki tortilli podgrzewamy na grillu lub patelni, układamy mięso, sos, sałatkę i zwijamy w rulon. Smacznego