Sposób przygotowania:
Trociniaczek
Biszkopt białka oddzielić od żółtek, ubić pianę na sztywno w trakcie ubijania dodać cukier, żółtka, ocet a na końcu obie mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia. Piec 35 minut w 170 stopni. Krem śmietankowy Budyń przygotować według przepisu na opakowaniu, można dać trochę miej mleka. Ugotowany i ostudzony budyń, utrzeć z margaryną na puszysty krem. Masa z jabłkami Jabłka obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. Galaretki rozpuścić w gotowanej wodzie i odstawić do stężenia. Tężejące galaretki wymieszać z jabłkami. Warstwy przełożenia 1-Ciasto 2-krem 3-masa jabłkowa 4-krem 5-Wiórki kokosowe przesmażone na margarynie z dodatkiem cukru.
Sarenka
Natala1210