Sposób przygotowania:
Truskawkowe naleśniczki
Wszystkie składniki połączyć ze sobą za pomocą miksera, aż powstanie jednolita masa. Gdy ciasto będzie za gęste dodajemy wody, gdy będzie za rzadkie dodajemy troszkę mąki. Ciasto odkładamy na ok 15 min.
Margarynę utrzeć z żółtkami oraz cukrem. Następnie dodawać po łyżce sera. Na koniec dodać śmietanę, budyń oraz cynamon i dokładnie wymieszać.
Na patelni smażyć naleśniki. Gotowe zawinąć z serem i pokroić na mniejsze kawałki. Podawać z tartą czekoladą oraz truskawkami. Smacznego !!
Margarynę utrzeć z żółtkami oraz cukrem. Następnie dodawać po łyżce sera. Na koniec dodać śmietanę, budyń oraz cynamon i dokładnie wymieszać.
Na patelni smażyć naleśniki. Gotowe zawinąć z serem i pokroić na mniejsze kawałki. Podawać z tartą czekoladą oraz truskawkami. Smacznego !!