Sposób przygotowania:
Truskawkowe niebo w gębie
Przygotować galaretkę jak podano na opakowaniu. BISZKOPT: białka ubić, dodać cukier. Do ubitej piany dodać żółtka. Wmieszać łyżką mąkę i proszek do pieczenia. Całość przełożyć do wysmarowanej brytfanny i piec ok. 25 minut w 180 st. Po upieczeniu ostudzić. MASA: odlać pół szklanki mleka, resztę zagotować. W połowie szklanki rozmącić wszystkie składniki prócz cukru i margaryny. Wlać do gotującego się mleka. Mieszać aż powstanie gęsty budyń. Odstawić do ostudzenia. Margarynę zmiksować z cukrem, dodawać zimnego budyniu. Masę wyłożyć na biszkopta. Wyłożyć truskawki (wcześniej umyte i obrane z szypułek). Zalać tężejącą galaretką i wstawić do lodówki na ok. 1 godzinę.