Sposób przygotowania:
Usta Adama wg mika3008
Placek: Jaja ubić z cukrem na sztywno dodając wodę i olej po trochę. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i kakao i dawać do masy ucierając ciągle. Biszkopty przełożyć marmoladą u ułożyć na spód wyłożonej papierem do pieczenia blachy( 24/32 cm) . Zalać ubitym z jaj ciastem . Upiec w temperaturze 180 stopni przez ok. 30 minut. Krem: Z mleka odlać pól szklanki, resztę zagotować z cukrem. W pól szklance roztrzepać budyń, mąkę i żółtka i wlać do kipiącego mleka. Zagotować i wystudzić. Utrzeć z kostką masła. Wyłożyć na placek. Polewa: Margarynę, cukier puder, kakao i śmietanę zagotować. żelatynę rozpuścić w 2 łyżkach gorącej wody i przestudzić. Dodać do polewy. Wylać na krem.