aDzius04

aDzius04

Szef Kuchni
[Przepisów: 24]

Wątróbka duszona w warzywach.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 3

Przepyszne danie dla osób dbających o linię.

Wątróbka duszona w warzywach.

Składniki:

Wątróbka duszona w warzywach.

 

Sposób przygotowania:

Wątróbka duszona w warzywach.
1. Wątróbkę oczyścić, pokroić na niewielkie kawałki.
2. Cebule pokroić w cienkie plastry, podsmażyć, aż do zarumienienia.
3. Paprykę, jabłko, marchew oraz inne warzywa pokroić w plastry bądź średniej wielkości kostkę. Dodać do cebuli.
4. Wątróbkę natrzeć solą, pieprzem oraz majerankiem i dodać do duszących się warzyw.
4. Dusić pod przykryciem, aż do skruszenia wątróbki.

Smacznego!