Sposób przygotowania:
Wątróbkowy gulasz z kiszoną kapustą
Wątróbkę kroimy w mniejsze kawałki, przyprawiamy przyprawą do mięs. Cebulkę kroimy w piórka, pieczarki w pół plasterki, marchewkę ścieramy na tarce o średnich oczkach. W garnku rozgrzewamy olej, wrzucamy cebulę i wątróbkę. Chwilę podsmażamy. Następnie dodajemy pieczarki, marchewkę i kiszoną kapustę. Jeżeli jest potrzeba drobniej ją szatkujemy. Podlewamy wodą, dodajemy bulionetkę. Przyprawiamy paprykami, solą i pieprzem. Dusimy pod przykryciem przez 40 minut na małym ogniu od czasu do czasu mieszając.
![Wątróbkowy gulasz z kiszoną kapustą Wątróbkowy gulasz z kiszoną kapustą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/watrobkowy-gulasz-z-kiszona-kapusta-314646.jpg)
![Wątróbkowy gulasz z kiszoną kapustą Wątróbkowy gulasz z kiszoną kapustą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/watrobkowy-gulasz-z-kiszona-kapusta-314647.jpg)
![Wątróbkowy gulasz z kiszoną kapustą Wątróbkowy gulasz z kiszoną kapustą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/watrobkowy-gulasz-z-kiszona-kapusta-314648.jpg)