Sposób przygotowania:
Wołowina na Ostro z fasolą
Mięso myjemy-osuszamy. Kroimy w poprzek a następnie w kostkę lub w paski jak kto woli. Na rozgrzany wok dodajemy oliwe,następnie wrzucamy mięso.Obsmażamy z każdej strony.Dolewamy ocet winny-mieszamy delikatnie potrząsając wokiem .Wszystko dusimy około pół godziny (chyba że mięso jest stare to dłużej-ja trafiłam akurat na super mięciutkie) Myjemy paryczke chili i kroimy w krążki włacznie z ziarenkami.Pieczarki obieramy i kroimy w grube plastry.Jak nam ocet winny odparuje wrzucamy papryczke,pieczarki i płatki czosnku-mieszamy.Nastepnie dolewamy sos sojowy i dodajemy odcedzoną fasole.Wszystko razem dusimy jeszcze około siedem minut i gotowe. Podajemy na gorąco z ryżem,obficie posypując natką pietruszki :) SMACZNEGO . . . . . .
Netka
Niuniaczka
evita0007
evita0007
Mówie wam kobitki,tylko ostrawo i pic sie chciało hihi ^^
emef
Pozdrawiam
gusia1000