Sposób przygotowania:
Wołowina z cukinią i zielonym pieprzem
Wołowinę umyć i osuszyć.Mięso pokroic na 4 kawałki i lekko roztłuc tłuczkiem do mięsa.Cukinie umyć osuszyć,odciąć końcówki, przeciąć wzdluz na 4 plastry.Oliwe, ocet,musztarde, olej, maslo, rozmaryn, sol połaczyć razem,doprawic solą i pieprzem i dokładnie wymieszać.W utworzone w marynacie zanurzać plastry cukini i odstawic je do lodowki na ok godzinę.Na patelni roztopic maslo, smażyć kotlety wołowe z kazdej strony ok 5 minut na strone.Następnie zdjąć z patelni i oprószyć solą i pieprzem Plastry cukini wyciagnac z marynaty, osuszyc, smazyc ok 2 minut do miękkości.Z patelni na ktorej bylo smazone mieso zlac tluszcz wlać wino i smietane, zagrzac, dodac osaczony z zalewy zielony pieprz.Posolic i gotowac aż sos zgęstnieje..Kazdy plasterek mięsa owinac paskiem cukini.Polac sosem i posypac rozmarynem.Podawać z ziemniakami z wody