Sposób przygotowania:
Wolowinka we wlasnym sosie
Myjemy pieczarki i kroimy w plastry,dusimy okolo 15 min.
Kroimy cebule na plastry i dusimy na patelni,az bedzie miekka.Otwieramy konserwe(uwaga na paznokcie)Wykrajamy
zawartosc i kroimy wzdluz,potem w kostke.Dokladamy miesko do cebuli,pieczarki rowniez i dusimy okolo 10 minut
na malym ogniu.Dodajemy groszek i jeszcze 5 min.Pieprzymy solimy,dodajemy dwie lyzeczki vegety,pieprz kajenski,papryke slodka oraz ostra.Wrzucamy jakas zieleninke
dla kolorystyki i gotowe.Gdy jest zbyt gęste mozna dodac wody przegotowanej.Jedna osoba naje sie obficie ale w sam raz dla dwoch......
Kroimy cebule na plastry i dusimy na patelni,az bedzie miekka.Otwieramy konserwe(uwaga na paznokcie)Wykrajamy
zawartosc i kroimy wzdluz,potem w kostke.Dokladamy miesko do cebuli,pieczarki rowniez i dusimy okolo 10 minut
na malym ogniu.Dodajemy groszek i jeszcze 5 min.Pieprzymy solimy,dodajemy dwie lyzeczki vegety,pieprz kajenski,papryke slodka oraz ostra.Wrzucamy jakas zieleninke
dla kolorystyki i gotowe.Gdy jest zbyt gęste mozna dodac wody przegotowanej.Jedna osoba naje sie obficie ale w sam raz dla dwoch......
Sarenka
msewka
Senqa
Golden
oj plecam polecam....;)