Sposób przygotowania:
Wrapy ze szpinakiem
Szpinak wrzucić na roztopione masło , gdy się roztopi dodać czosnek przeciśnięty przez praskę i smażyć aż woda odparuje.
Gdy szpinak przestygnie dodać jajko, serek ricotta ( można dodatkowo dodać ser żółty) doprawić do smaku i wymieszać.
Placki tortilli posmarować farszem i zwinąć jak krokiety, ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Pomidory z puszki zmiksować dodać posiekany ser żółty i doprawić do smaku.
Sosem polać po wrapach. Zapiec w piekarniku.
Gdy szpinak przestygnie dodać jajko, serek ricotta ( można dodatkowo dodać ser żółty) doprawić do smaku i wymieszać.
Placki tortilli posmarować farszem i zwinąć jak krokiety, ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Pomidory z puszki zmiksować dodać posiekany ser żółty i doprawić do smaku.
Sosem polać po wrapach. Zapiec w piekarniku.