Sposób przygotowania:
Zapiekanka rybno-ryżowa
Rybę doprawić przyprawą do ryb i obtoczyć w bułce tartej. Usmażyć na rumiano na oleju. Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach, a cebulę pokroić w kostkę. Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu. Marchew i cebulę podsmażyć na oleju, dodać koncentrat pomidorowy i ryż i paprykę marynowaną pokrojoną w kostkę. Wszystko wymieszać, na koniec dodać rybę pokrojoną w kostkę. Wymieszać, dodać przyprawy i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Zapiekać 25 minut.
![Zapiekanka rybno-ryżowa Zapiekanka rybno-ryżowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zapiekanka-rybno-ryzowa-61128.jpg)
![Zapiekanka rybno-ryżowa Zapiekanka rybno-ryżowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zapiekanka-rybno-ryzowa-61129.jpg)
![Zapiekanka rybno-ryżowa Zapiekanka rybno-ryżowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zapiekanka-rybno-ryzowa-61130.jpg)
Dark Chocolate