beetle

beetle

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 158]

Książka Kucharska: Smaczne dania mięsne. Kuchnia domowa.

Zapiekanka z  fasolki szparagowej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jan Petelski, kuchnia domowa, smaczne dania mięsne

Zapiekanka z  fasolki szparagowej

Składniki:

Zapiekanka z  fasolki szparagowej

 

Sposób przygotowania:

Zapiekanka z  fasolki szparagowej
Fasolkę umyć, oczyścić, ugotować. W solonej wodzie ugotować też makaron. Mięso pokrajać w  kosteczkę, na malutkie kawałki pokrajać również fasolkę i  makaron. Wszystko wymieszać i  zalać śmietaną. Dolać śmietanę zmieszaną z  koncentratem pomidorowym, dodać nieco startego sera żółtego. Na sam wierzch sypnąć resztą startego sera oraz posiekaną zieleniną. Całość zapiec w  piekarniku.