Sposób przygotowania:
Zapiekanka z ziemniaków i wędzonej ryby
Na patelni rozgrzać masło i zeszklić na nim pokrojoną w drobną kostkę cebulę. Ziemniaki pokroić w plastry. Rybę pozbawić skóry i ości. Mięso zmielić w maszynce do mięsa. Tak przygotowane składniki układać warstwami (zaczynając od ziemniaków) w natłuszczonym żaroodpornym naczyniu. Każdą warstwę przed nałożeniem następnej, posypać solą i pieprzem. Całość zalać śmietaną wymieszaną z mąką. Wierzch posypać startym serem. Zapiekać ok. 20 min do czasu aż ser zacznie się rumienić.
mamqa
Henia
Bahus
Nie mam powodów do świadomego dodawania tych samych przepisów, zresztą mimo posiadania ich jeszcze ok 1000 od dawna już nie dodaję. A z przyznawanych nagród i profitów, już dawno zrezygnowałem.