Sposób przygotowania:
Żeberka pieczone
Przyprawy mieszam ze sobą w miseczce.
Żeberka dokładnie myję, następnie dzielę na porcje. Układam na talerzu i nacieram dokładnie przyprawami. Odstawiam na kilka godzin.
Po tym czasie żeberka obsmażam starannie na oleju, z obu stron na rumiano.
Następnie przekładam je do naczynia żaroodpornego.
Wkładam do nagrzanego piekarnika, piekę 1 godzinę i 40 minut w 200 st. C.
Żeberka dokładnie myję, następnie dzielę na porcje. Układam na talerzu i nacieram dokładnie przyprawami. Odstawiam na kilka godzin.
Po tym czasie żeberka obsmażam starannie na oleju, z obu stron na rumiano.
Następnie przekładam je do naczynia żaroodpornego.
Wkładam do nagrzanego piekarnika, piekę 1 godzinę i 40 minut w 200 st. C.