Sposób przygotowania:
Zrazy drobiowe
Filety rozciąć na pół i cienko rozbić. Posolić i popieprzyć. Każdą z piersi posmarować 1 łyżeczką musztardy.
Przygotować farsz.
Obrane cebule drobno posiekać,przesmażyć na oliwie z oliwek,dodać drobno posiekane pieczarki.Przyprawić solą,pieprzem,dodać drobno posiekaną natkę pietruszki.Wymieszać,podsmażyć. Na koniec posypać bułką tartą. Farsz ułożyć na filecie.Zawinąć i spiąć wykałaczką.
Obtoczyć w mące i w jajku. Smażyć na dobrze rozgrzanej patelni na małym ogniu.Polać sosem pieczeniowym.
Przygotować farsz.
Obrane cebule drobno posiekać,przesmażyć na oliwie z oliwek,dodać drobno posiekane pieczarki.Przyprawić solą,pieprzem,dodać drobno posiekaną natkę pietruszki.Wymieszać,podsmażyć. Na koniec posypać bułką tartą. Farsz ułożyć na filecie.Zawinąć i spiąć wykałaczką.
Obtoczyć w mące i w jajku. Smażyć na dobrze rozgrzanej patelni na małym ogniu.Polać sosem pieczeniowym.
![Zrazy drobiowe Zrazy drobiowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zrazy-drobiowe-54839.jpg)
![Zrazy drobiowe Zrazy drobiowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zrazy-drobiowe-54840.jpg)
![Zrazy drobiowe Zrazy drobiowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zrazy-drobiowe-54841.jpg)
![Zrazy drobiowe Zrazy drobiowe](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/zrazy-drobiowe-54842.jpg)