Pavlov

Pavlov

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 103]

Zupa fasolowa wg Pavlov

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Przepyszna zupa fasolowa z białej fasolki

Zupa fasolowa wg Pavlov

Składniki:

Zupa fasolowa wg Pavlov

 

Sposób przygotowania:

Zupa fasolowa wg Pavlov
Fasolę umyc, przebrać i namoczyć w zimnej wodzie - najlepiej zostawiając ją na całą noc. Gotowac w wodzie w której się moczyła. Ziemniaki obrac, pokroić w kostke i dodac do fasoli. Marchew obrac, pokroic w kostke i dodac do fasoli. Cebule obrac, pokroic w kostkę. Rozgrzać patelnię z masłem. Posiekaną cebulę zeszklic na maśle. Zeszkloną cebulę dodać do zupy. Dodac również przyprawy. Gotować aż warzywa będą miękkie.