Sposób przygotowania:
Zupa klopsowa z kapustą pekińską i pieczarkami
Mielone, jajka, kaszę manną, czosnek i maggi mieszamy do połączenia. Solimy i pieprzymy do smaku. Na patelni smażymy małe klopsiki. Po przełożeniu do garnka zalewamy bulionem. Gotujemy.
Na tłuszczu na którym smażyliśmy klopsiki szklimy pokrojoną w kostkę cebulę. Następnie dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Przekładamy do zupy. Dodajemy poszatkowaną kapustę.
Po 10 minutach zabielamy śmietaną. Solimy i pieprzymy do smaku. Dodajemy maggi. Przed podaniem posypujemy koperkiem.
Na tłuszczu na którym smażyliśmy klopsiki szklimy pokrojoną w kostkę cebulę. Następnie dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Przekładamy do zupy. Dodajemy poszatkowaną kapustę.
Po 10 minutach zabielamy śmietaną. Solimy i pieprzymy do smaku. Dodajemy maggi. Przed podaniem posypujemy koperkiem.