Magdusia1312

Magdusia1312

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 85]

Zupa meksykańska

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

pyszna zupa meksykańska

Zupa meksykańska

Składniki:

Zupa meksykańska

 

  • 50 dag chudego mielonego mięsa
  • 2 duże cebule
  • mały koncentrat pomidorowy
  • po puszce czerwonej fasoli, kukurydzy i soi
  • 3 ząbki czosnku
  • 2 kostki rosołowe
  • 2 duże łyżki majeranku
  • łyżeczka ziół prowansalskich
  • 2 łyżki oliwy
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Zupa meksykańska
50 dag chudego mielonego mięsa 2 duże cebule mały koncentrat pomidorowy po puszce czerwonej fasoli, kukurydzy i soi 3 ząbki czosnku 2 kostki rosołowe 2 duże łyżki majeranku łyżeczka ziół prowansalskich 2 łyżki oliwy sól pieprz

Tagi:

mięso zioła