Sposób przygotowania:
Zupa na żeberkach
Mięso myjemy,dzielimy na mniejsze kawałki myjemy, zalewamy wodą ok 3 litry i stawiamy do gotowania. Warzywa obieramy, kroimy, płuczemy i wrzucamy do zupy.
Por oczyszczamy,myjemy dodajemy też do zupy. Wrzucamy ziele angielskie. Solimy i gotujemy do miękkości. Żeberka wyjmujemy, obieramy z kości i dodajemy ponownie do zupy.
Dodajemy też makaron i chwilę gotujemy.
Doprawiamy koncentratem pomidorowym i przyprawami do smaku.
Por oczyszczamy,myjemy dodajemy też do zupy. Wrzucamy ziele angielskie. Solimy i gotujemy do miękkości. Żeberka wyjmujemy, obieramy z kości i dodajemy ponownie do zupy.
Dodajemy też makaron i chwilę gotujemy.
Doprawiamy koncentratem pomidorowym i przyprawami do smaku.
mamamonika
katarzynka455
Dziękuję bardzo i miło mi że zupka smakowała:))))pozdrawiam:)