lukaszek33@onet.pl

lukaszek33@onet.pl

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 70]

Zupa paprykowa.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Zupa paprykowa

Zupa paprykowa.

Składniki:

Zupa paprykowa.

 

Sposób przygotowania:

Zupa paprykowa.
Na początku warzywa myjemy a mięso kroimy w kostkę. Wlewamy 3 litry wody i wkładamy mięso wraz z liśćmi laurowymi, i gotujemy.Następnie do garnka wlewamy olej wrzucamy też cebulę ugotowaną karkówkę i ziemniaki.Mieszamy po ok.10 minutach zalewamy wodą z mięsa, dodając kostki mięsne.Potem gdy ziemniaki zrobią się miękkie dodajemy bakłażan pieczarki i paprykę > Następnie zalewamy pomidorami z zalewą.Potem zaprawiamy mąką i dopiero doprawiamy.