Sposób przygotowania:
Zupa pomidorowa z papryką
Marchew, cebulę i pietruszkę obieramy, myjemy i kroimy w kosteczkę.
Do garnka z wodą (3-4 litry) wrzucamy skrzydełka i warzywa, gotujemy na małym ogniu około 20 minut.
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w kostkę.
Paprykę również kroimy w kostkę.
Warzywa wrzucamy do garnka.
Gotujemy 10 minut, następnie dodajemy koncentrat i przyprawy.
Chwilę gotujemy.
Zabielamy śmietaną.
Podajemy z makaronem.
Smacznego ;)
Do garnka z wodą (3-4 litry) wrzucamy skrzydełka i warzywa, gotujemy na małym ogniu około 20 minut.
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w kostkę.
Paprykę również kroimy w kostkę.
Warzywa wrzucamy do garnka.
Gotujemy 10 minut, następnie dodajemy koncentrat i przyprawy.
Chwilę gotujemy.
Zabielamy śmietaną.
Podajemy z makaronem.
Smacznego ;)