Sposób przygotowania:
Zupa warzywna i mięsna
Na sam początek mięso kroimy w kostkę, podsmażamy na patelni.Pieczarki myjemy, obieramy ze skórki i kroimy w plasterki. Następnie por i z paprykę też kroimy w plasterki ale nie obieramy ze skórki.A brokuły i marchewkę gotujemy aż staną się miękkie. Potem natkę pietruszki drobno siekamy.Po pokrojeniu natki wlewamy do garnka 3 litry wody, wrzucamy do wody liście laurowe, ziele angielskie, cebule, kostkę rosołową i czosnek.Wkładamy też pieczarki, mięso i paprykę. Wszystko to trochę podgotować.Jak mięso będzie miękkie to wrzucamy resztę warzyw. Potem na patelnię na początek wlewamy olej wlewamy przecier pomidorowy i zalewamy wodą.Jak sos zgęstnieje to wszystko wlewamy do zupy. Gdy zupa będzie się gotować to robimy z masła i mąki zasmażkę i jak zrobimy dodajemy do gotującej się zupy.Dodajemy drobno pokrojoną natkę pietruszki a następnie doprawiamy pieprzem, solą i przede wszystkim vegetom. Na koniec posypujemy serem.