ewelina.mn

ewelina.mn

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 663]

Pasta twarogowa z czosnkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Aromatyczna pasta do chleba.

Pasta twarogowa z czosnkiem

Składniki:

Pasta twarogowa z czosnkiem

 

 

Sposób przygotowania:

Pasta twarogowa z czosnkiem
Ser przekładamy do miseczki. Rozgniatamy go widelcem. Czosnek przeciskamy przez praskę. Miękkie masło łączymy z czosnkiem. Cebulę siekamy bardzo drobno, mieszamy z serem. Masło czosnkowe dodajemy do sera i wszystko bardzo dokładnie ucieramy. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Szczypiorek myjemy i siekamy drobno. Kanapki smarujemy twarogiem i przyozdabiamy posiekanym szczypiorkiem. Smacznego!