Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Pasta z sera twarogowego z makrelą

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Pasta z wędzonej makreli z serem twarogowym to smaczny dodatek do pieczywa.

Pasta z sera twarogowego z makrelą

Składniki:

Pasta z sera twarogowego z makrelą

 

Sposób przygotowania:

Pasta z sera twarogowego z makrelą
Masło włożyć do miski, dodać ser twarogowy, mleko i dokładnie zmiksować. Z makreli usunąć skórę a mięso bardzo dokładnie oczyścić z ości, dodać do sera, rozetrzeć widelcem. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i drobno posiekać. Połączyć z serem, dodać szczypiorek, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Podawać z pieczywem.