Strona główna Pierś indyka po włosku

Pierś indyka po włosku

Indyk, Wielkanoc « poprzedni | następny »
darek112 - Przepis na: Pierś indyka po włosku offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 172
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Pierś indyka po włosku
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 10

Pychotka - Pierś indyka po włosku


trudność: średne
czas:

Pierś indyka po włosku - SKŁADNIKI:

Pierś indyka po włosku - PRZYGOTOWANIE:

Mięso umyć,osuszyć,pokroić na 8 kotlecików.Czosnek przeciśnięty przez praskę czosnkiem wymieszać z oliwą,skórka z cytryny,szczyptą soli i pieprzu.Przygotowaną marynatą skropić mięso i odstawić pod przykryciem do lodówki na 2 godziny. Obraną cebulę i oczyszczone pieczarki pokroić w plasterki,ułożyć na kotlecikach i udekorować rozmarynem.Każdy kotlecik owinąć paskiem boczku i spiąć wykałaczką. Mięso ułożyć na tackach do grilla.Piec 30 minut.W połowie pieczenia przewrócić na drugą stronę.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pierś indyka po włosku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Szynka z indyka z szynkowara Taco z indykiem i pomidorem Quiche z indykiem i burakami
Sznycle z indyka w sosie serowo-porowym Filet z indyka pod sosem marchwiowo-pomidorowym Pieczeń z indyka z kaszą jaglaną i szpinakiem
Szaszłyki czosnkowe Podudzia pieczone Stek z indyka z ziemniaczkami i fasolką
Dietetyczne pulpety Pierś z indyka z szałwią i mozzarellą Potrawka z indyka i młodą marchewką

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane