Strona główna Pierś indyka po włosku

Pierś indyka po włosku

Indyk, Wielkanoc « poprzedni | następny »
darek112

Mistrz Kuchni
Przepisy: 172
zdjęcia: 1 z 1
Pierś indyka po włosku
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 10

Pychotka - Pierś indyka po włosku


trudność: średnie
czas:

Pierś indyka po włosku - SKŁADNIKI:

Pierś indyka po włosku - PRZYGOTOWANIE:

Mięso umyć,osuszyć,pokroić na 8 kotlecików.Czosnek przeciśnięty przez praskę czosnkiem wymieszać z oliwą,skórka z cytryny,szczyptą soli i pieprzu.Przygotowaną marynatą skropić mięso i odstawić pod przykryciem do lodówki na 2 godziny. Obraną cebulę i oczyszczone pieczarki pokroić w plasterki,ułożyć na kotlecikach i udekorować rozmarynem.Każdy kotlecik owinąć paskiem boczku i spiąć wykałaczką. Mięso ułożyć na tackach do grilla.Piec 30 minut.W połowie pieczenia przewrócić na drugą stronę.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Pierś indyka po włosku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Indyk
Dietetyczne roladki z indyka z marchewką Grillowany filet z indyka na rajskiej wyspie Kotlety mielone w waflu
Burger Low Carb Dietetycznie Indyk w sosie rodzynkowym Roladki z indyka z kaszą gryczaną
Pieczone pałki indycze Pieczeń mielona z indyka z zieloną soczewicą Naleśnikowe zawijasy z indykiem i warzywami
Pieczony filet indyczy Sałatka z indyka z ananasem Pieczarki faszerowane mielonym mięsem

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane