Sposób przygotowania:
Alkoholowe raffaello
Biszkopt: Białka ubić z cukrem dodać żółtka. Mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia i dodać do ubitych jaj. Na końcu dodać wodę. Upiec dwa takie biszkopty lub jeden przekroić na pół. Wkładka kokosowa: Białka ubić na sztywną pianę dodać cukier i ubijać aż piana będzie sztywna i błyszcząca. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i kokos. Wyłożyć na blachę z papierem do pieczenia i piec 30 minut w temp 180 stopni. Masa: Pół szklanki mleka zagotować cukrem a w reszcie rozmieszać żółtka , mąkę i wlać do gotującego się mleka ugotować gęsty budyń i ostudzić. Miękką margarynę utrzeć na puch dodać budyń i proszek cappucino. Śmietana: Biszkopty kruszymy, czekoladę ścieramy na tarce. Zimną kremówkę ubijamy ze śnieżką , wlewamy schłodzony advokat. Następnie dodajemy pokruszone biszkopty, kokos i białą czekoladę. Na końcu wlewamy żelatynę. Przełożenie: Biszkopt - 1/2masy - wkładka kokosowa - 1/2masy - biszkopt - troszkę masy - śmietana. .