Sposób przygotowania:
Alla keksowa babka
Miękką margarynę utrzeć za pomocą miksera z obydwoma cukrami. Następnie nadal ucierając dodać żółtka i utrzeć. Potem przesiać mąkę razem z proszkiem do pieczenia zostawiając jedną łyżkę mąki i przesypać ją na talerz. Wymieszać mąkę z masą jajeczną a do talerza przełożyć kandyzowane owoce i skórki i pomieszać z mąką aby się do siebie nie lepiły. Z białek ubić pianę, dodać do ciasta i delikatnie połączyć dodając pianę partiami a następnie dodać kandyzowane składniki i też delikatnie wymieszać. Foremkę keksową o wymiarach 30 x 10 cm wyłożyć papierem do pieczenia, do foremki wyłożyć ciasto i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 50 minut. Upieczoną babkę wystudzić. Utrzeć lukier i udekorować nim babkę a na koniec posypać odłożonym mixem keksowym.