Sposób przygotowania:
Babeczki.
CIASTO: Mąkę przesiać przez sito, dodać masło ,margarynę, cukier i żółtka, zagnieść kruche ciasto, włożyć do folii, odstawić do lodówki na 30 minut. Ciasto rozwałkować, nałożyć do foremek na babeczki, lekko ręką ciasto docisnąć. KREM Jaja i żółtka utrzeć z cukrem, cukrem waniliowym i mąką ziemniaczaną. Śmietankę wlać do rondla, zagotować. Wlewać gorącą śmietankę do utartych żółtek cienkim strumieniem, wymieszać. Krem ubijać na parze do zgęstnienia, ostudzić. Wyłożyć krem na ciasto babeczek, widelcem w kremie zrobić zakola. Na środku babeczki, ułożyć po kawałku pomarańczy. Babeczki ułożyć na blasze, wstawić do gorącego piekarnika, piec na złoty kolor. Babeczki ostudzone ułożyć na półmisku