Sposób przygotowania:
Babeczki na słono
Zarobić wszystkie składniki na ciasto i na 30 minut włożyć do lodówki. Rozwałkować i wykrawać foremkami do babeczek.Z wierzchu posypac szafranem i bazylią. Piec w tych foremkach. Ciasto samo się uformuje.
Krem:
Jajka ugotować. Drobno pokroic i wymieszać z serkiem, do tego dodac drobno posiekany szczypiorek i doprawić do smaku. Krem nałożyc na babeczki i udekorować kawałkami sera, papryki czerwonej, ogórka i rzodkiewką.
Podawać na tacy udekorowanej pomidorkami, szczypiorkiem, pietruszka i przyprawami.
Krem:
Jajka ugotować. Drobno pokroic i wymieszać z serkiem, do tego dodac drobno posiekany szczypiorek i doprawić do smaku. Krem nałożyc na babeczki i udekorować kawałkami sera, papryki czerwonej, ogórka i rzodkiewką.
Podawać na tacy udekorowanej pomidorkami, szczypiorkiem, pietruszka i przyprawami.