Sposób przygotowania:
Babeczki z budyniem i wiśniami Eli
Mąkę przesiać,wsypać do malaksera,dodać pokrojoną margarynę,żółtka,śmietanę i cukier puder.Włączyć malakser na duże obroty i za chwilę mamy gotowe ciasto.Można też posiekac nożem mąkę z margaryną.Gdy będą wyczuwalne małe grudki tłuszczu dodać żółtka,śmietanę,cukier puder i szybko zagnieść ciasto.Ciasto owinąć folią spożywczą i włożyć do lodówki na godzinę.Po wyjęciu z lodówki wylepić ciastem większe foremki (około 10 cm) do babeczek i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopmi C przez około 30 minut aż będą rumiane.Upieczone babeczki wyjąć z foremek i ostudzić.Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu.Galaretkę rozpuścić w 250 ml wrzącej wody.Wiśnie umyć i odsączyć na sitku.Do babeczek nałożyć budyń,wiśnie i na wierzch lekko tężejącą galaretkę.Smacznego!