Sposób przygotowania:
Biszkopt z kokosowym nadzieniem
Najpierw przygotować biszkopt. W tym celu ubić pianę z 5 białek. Następnie dodać cukier, potem żółtka a na końcu dodać mąkę i całosc deliktanie wymieszać. Piec ok. 30 minut w temperaturze 180 stopni. Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia.
Przygotowanie masy należy zacząć od zmiksowania masła i margaryny z cukrem na gładką masę. Następnie dosypywać wiórki i migdały. Wlać likier i dosypywać mleko w proszku. Na koniec dodać ubita pianę z 4 białek. Gotową masę wyłożyć na upieczony biszkopt. Ciasto wstawić do lodówki na godzinę. Smacznego!
Przygotowanie masy należy zacząć od zmiksowania masła i margaryny z cukrem na gładką masę. Następnie dosypywać wiórki i migdały. Wlać likier i dosypywać mleko w proszku. Na koniec dodać ubita pianę z 4 białek. Gotową masę wyłożyć na upieczony biszkopt. Ciasto wstawić do lodówki na godzinę. Smacznego!