Sposób przygotowania:
Biszkopt z puszystym kremem
Na początku w misce ubić jajka z białym cukrem na puszystą masę. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, kakao, olej i ocet. Całość dokładnie wymieszać mikserem. Formę wyłożyć papierem do pieczenia. Przelać ciasto. Piekarnik nagrzać do temperatury 180 stopni i piec 30 minut.Po upieczeniu wyjąć i odstawić do wystygnięcia.
Następnie zrobić krem. W tym celu budyń z cukrem ugotować według przepisu podanego na opakowaniu. Ostudzić. Do zimnego dodać margarynę i aromat.Dokładnie wymieszać. Krem powinien być gładki i puszysty.
Biszkopt przekroić na pół i posmarować dżemem a następnie wyłożyć krem. Wierzch ciasta można polukrować lub polać czekoladową polewą.Smacznego.
Następnie zrobić krem. W tym celu budyń z cukrem ugotować według przepisu podanego na opakowaniu. Ostudzić. Do zimnego dodać margarynę i aromat.Dokładnie wymieszać. Krem powinien być gładki i puszysty.
Biszkopt przekroić na pół i posmarować dżemem a następnie wyłożyć krem. Wierzch ciasta można polukrować lub polać czekoladową polewą.Smacznego.