Sposób przygotowania:
Biszkoptowo kokosowa słodycz .
Wafelki kroimy w 1 cm kawałki. Odmierzamy cukier i kokos. Białka ubijamy na sztywna pianę, wsypujemy cukier ,a na koniec dodajemy wafelki wymieszane z mąką ,soda i proszkiem do pieczenia. Gotową masę wykładamy do formy o wymiarach 24 x 36 cm i wstawiamy do nagrzanego piekarnika do 180 stopni i pieczemy 30 minut. Biszkopt: Białka ubijamy na sztywno.Dodajemy cukier .Łączymy z żółtkami a pod koniec delikatnie mieszamy z mąka ,proszkiem do pieczenia i szczypta sody oraz proszkiem budyniowym. Przelewamy ciasto do formy o takich samych wymiarach jak piekło się ciasto kokosowej wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 30 minut. Masa kawowa: Połowę mleka gotujemy ,w reszcie mieszamy żółtka,proszek budyniowy ,mąkę ziemniaczaną i cukier.Wlewamy do mleka i gotujemy budyń . Po przestudzeniu miksujemy z margaryna ,kawą rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody oraz spirytusem. Składamy ciasto. Do blaszki wkładamy ciasto z wafelkami,wykładamy 3/4 masy kawowej,przykrywamy biszkoptem. Smarujemy wierzch biszkopta pozostałą masą i polewamy polewa czekoladową .Chłodzimy cała noc w lodówce.